ja

12 november 2015 13:00-15:00

Posterpresentaties & E-market of Innovations in E-mental Health

| Diezezaal

Met presentaties van e-healthmodules door verschillende aanbieders.

Tussen 13.00 en 15.00 uur geven de volgende organisaties een korte demonstratie van hun e-healthmodule voor de behandeling van depressie. Zo kun je zelf de verschillen zien tussen de modules van Karify, Minddistrict, Curelink, Telepsy, Therapieland, het eHealth Warenhuis en Jouw Omgeving. Deze organisaties staan ook op de informatiemarkt die je tijdens het gehele congres kunt bezoeken.

Wil jij meer weten over online behandelmogelijkheden? Over welke modules jij kunt gebruiken bij je behandelingen? En welke verschillen er zijn tussen de aanbieders? Kom naar de e-market en maak kennis met deze aanbieders. Naast interessante e-healthmodules, vind je ook organisaties die technologie inzetten om gedragsverandering te stimuleren, online dossiers bij te houden en contacten met cliënten te onderhouden. Na een bezoek aan de e-market ben je weer helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen die van belang zijn voor jouw praktijk. Het grootste deel van de e-market is tijdens het gehele congres geopend.

Posterpresentaties
Alle posters zijn gedurende het gehele congres te bekijken in de Diezezaal. Op donderdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uurkun je vragen stellen aan de auteurs die bij de posters aanwezig zijn.

Posterpresentaties

Locatie: Diezezaal

Bekijk de titels en auteurs van alle posters die tijdens het congres te zien zijn.