ja

12 november 2015 21:00-01:00

Feest

| Brabantzaal, baroniezaal en auditorium

Wanneer je denkt aan shiny happy people, denk je al gauw aan de 70's. Waar met de introductie van disco, na een lange tijd van Rock 'n Roll, een funky en vrolijkere weg werd ingeslagen. De wijde pijpen en glitterpakjes waren niet meer weg te denken van de dansvloer en het shiny happy danstijdperk was een feit. 

DJ Wouter zal met zijn enorm brede verzameling singles van toen tot nu een mooie aansluiting zijn op het het congres. Muziek uit alle decennia komen voorbij, met vele vrolijke en dansbare hits van verleden tot heden. In samenwerking met Show-Rental uit Hilversum wordt er een spectaculaire show neergezet om de Brabantzaal ook dit jaar weer om te toveren naar een waar danspaleis. Voetjes van de vloer en lachen maar!

Wordt het je iets té shiny en happy in de Brabantzaal? Kom dan lekker loungen in de Baroniezaal. Hier kun je onderuithangen, genieten van rustige muziek en bijpraten met collega’s.

Helemaal geen zin in een feestje?  Op donderdagavond kun je ook de film Eternal sunshine of the spotless mind bekijken in het auditorium.