Bereik psychologen, psychotherapeuten en psychiaters

Word partner van het VGCt najaarscongres

Wil je 1000 gedragstherapeuten bereiken met informatie over je product of hen bekend maken met jouw organisatie? Wij bieden je deze unieke mogelijkheid.

Op donderdag 12 en vrijdag 13 november organiseert de VGCt het jaarlijkse najaarscongres. Thema is dit jaar: 'Shiny happy people: van onbeheersbare hunkering en zelfverheerlijking tot gezond optimisme en veerkracht'.

Per dag zijn er ongeveer 1000 cognitief gedragstherapeuten aanwezig. Daarmee is het VGCt najaarscongres het grootste psychotherapiecongres van Nederland. Vrijwel alle bezoekers zijn psycholoog, psychotherapeut of psychiater en werkzaam in de (G)Gz, bijvoorbeeld als therapeut, behandelcoördinator of manager. Sommigen zijn daarnaast hoogleraar, supervisor, docent of auteur. Velen hiervan beïnvloeden of beslissen over nascholing, vakliteratuur of aanschaf van software.

Jouw voordelen als partner

Maak kennis met onze congresbezoekers

• Profileer je onder ruim 1000 (cognitief gedrags)therapeuten
• Lever een bijdrage aan het grootste psychologen- en psychotherapeutencongres van Nederland
• Bereik een geïnteresseerde doelgroep die nieuwsgierig is naar de nieuwste ontwikkelingen en producten op het gebied van de (Geestelijke) GezondheidszorgBekijk de video van ons najaarscongres 'Back to the future: de toekomst van de cognitieve gedragstherapie' met mooie beelden van de centrale hal waar ook de stands van onze partners staan.

Bereik je doelgroep zoals jij dat wil

Volop mogelijkheden

Ieder jaar bieden wij onze partners keuze uit de verschillende mogelijkheden. Heb je een ander idee waardoor de congresbezoekers zich jouw organisatie, je product of je diensten blijven herinneren? Laat het ons weten!

Neem contact met op Lena ter Haar via communicatie@vgct.nl of bel 030 230 3752

Een advertentie in het congresmagazine (oplage 1600 exemplaren) dat iedere deelnemer vooraf thuisgestuurd krijgt, intensief gebruikt en als naslagwerk bewaart deze optie is niet meer beschikbaar;
• Een informatiestand gedurende één of twee dagen;
Advertentie op achterkant Z-card met het programma voor donderdag of vrijdag (zie www.zcard.nl voor een voorbeeld) deze optie is niet meer beschikbaar;
• Logo op waterflesjes, die gratis aan congresdeelnemers uitgedeeld worden;
• Een (ludiek) item in de goodiesbag, iets anders dan papieren informatie;
• Een banner op deze webpagina.