Praktische informatie

Alles wat je moet weten als congresdeelnemer

Aanmelden, betalen, annuleren,
accreditatie, aanvangstijden, registratie,
bereikbaarheid, vervoer, overnachten.

Je kunt je alleen nog ter plekke registreren voor het congres op donderdag en/of vrijdag. Stuur een mail naar congres@vgct.nl waarin je je voor- en achternaam, e-mailadres, registraties voor accreditatie, wanneer je wilt deelnemen en of je gebruik wilt maken van het diner op donderdag vermeldt, zodat wij weten dat je je een van de dagen meldt bij de registratiebalie. 

Aanmelden voor een precongresworkshop is NIET meer mogelijk.

Leden krijgen korting op de deelnameprijs. Ook VVGT-leden kunnen gebruik maken van de ledenkorting.

Kostenloos annuleren is NIET meer mogelijk. Je kunt een collega in jouw plaats laten komen. Geef dit s.v.p. wel door via congres@vgct.nl.

Heb je je al ingeschreven en wil je je aanmelding wijzigen? Mail dan ook naar congres@vgct.nl.

Woensdag, donderdag en vrijdag

Aanmelden

Je kunt je alleen nog ter plekke registreren voor het congres op donderdag en/of vrijdag. Stuur een mail naar congres@vgct.nl waarin je je voor- en achternaam, e-mailadres, registraties voor accreditatie, wanneer je wilt deelnemen en of je gebruik wilt maken van het diner op donderdag vermeldt, zodat wij weten dat je je een van de dagen meldt bij de registratiebalie. 

Aanmelden voor een precongresworkshop is NIET meer mogelijk.

Leden
VVGT-leden kunnen gebruik maken van de ledenkorting. Stuur een mail naar Esther Oomen, congres@vgct.nl.

Deelnameprijzen laat (vanaf 15 september 2015) 
Precongresworkshops € 275,-
Donderdag of vrijdag € 275,-
Donderdag en vrijdag € 495,-
Diner woensdag en/of donderdag à € 40,-

Aanmelding wijzigen
Zodra je aanmelding definitief is, kun je deze zelf niet meer aanpassen. Wil je toch iets wijzigen, bijvoorbeeld de dag van deelname of het bijboeken van een diner, stuur dan een mail naar congres@vgct.nl.  

Niet-leden
Je kunt je alleen nog ter plekke registreren voor het congres op donderdag en/of vrijdag. Stuur een mail naar congres@vgct.nl waarin je je voor- en achternaam, e-mailadres, registraties voor accreditatie, wanneer je wilt deelnemen en of je gebruik wilt maken van het diner op donderdag vermeldt, zodat wij weten dat je je een van de dagen meldt bij de registratiebalie. 

Aanmelden voor een precongresworkshop is NIET meer mogelijk.

Het is voordeliger om je aan te melden als belangstellende, want dan kun je ook gebruik maken van de deelnemerskorting op de precongresworkshops en het congres. Bovendien ontvang je de rest van het jaar het Tijdschrift voor Gedragstherapie, VGCt nieuws en krijg je toegang tot ons besloten kennisnet en onze LinkedIn-groepen.
Dit voordeel kan oplopen tot € 245 (vroegboekkorting € 75 per workshop en € 50 per congresdag, en ledenvoordeel € 50 per congresdag). Het tarief voor het belangstellend lidmaatschap bedraagt € 170 per jaar. Dat is dus snel terugverdiend.
>> informatie belangstellend lidmaatschap

Deelnameprijzen niet-leden (vanaf 8 september 2015)
Woensdag € 325,-
Donderdag of vrijdag € 325,-
Donderdag en vrijdag € 595,-
Diner woensdag en/of donderdag à € 40,-

Tot 12 of 13 november

KUNNEN LEDEN EN NIET-LEDEN ZICH ALLEEN NOG TER PLEKKE AANMELDEN

Vanaf 14 oktober 2015

IS KOSTENLOOS ANNULEREN NIET MEER MOGELIJK

11 NOVEMBER

PRECONGRESWORKSHOPS STARTEN OM 11.00 UUR

Betaling en annulering

Kostenloze annulering is uitsluitend mogelijk tot 14 oktober via je persoonlijke link. Na 14 oktober is het volledige bedrag verschuldigd. Restitutie is vanaf deze datum niet meer mogelijk. Je kunt wel een collega in je plaats laten deelnemen. Geef dit s.v.p. wel direct aan ons door via congres@vgct.nl.

Studentenkorting
Masterstudenten, AIO's en GZ-psychologen in opleiding en psychotherapeuten in opleiding kunnen bij inschrijving een bewijsstuk uploaden. Je betaalt dan de VGCt-ledenprijs. Als inschrijvingstermijn geldt die van de niet-leden.

Let op!
Heb jij je aanmelding geannuleerd? En had je ook een kamer geboekt bij NH Hotel Koningshof? Vergeet dan niet om ook de reservering van jouw kamer bij de Koningshof te annuleren via 040 253 74 75.Bij je aanmelding geef je de door jou gewenste betalingsmogelijkheid aan: iDEAL, Paypal, creditcard of factuur. Als je met iDEAL betaalt, hoef je geen extra kosten voor je aanmelding te betalen. Bij de betaling via een creditcard wordt 3% extra van het totale bedrag in rekening gebracht. Voor een factuur wordt € 10,- extra in rekening gebracht. Wij wijzen je erop dat je je als persoon aanmeldt en jij zelf (dus niet bijvoorbeeld je werkgever) verantwoordelijk bent voor de betaling. Als je je hebt aangemeld, ben je ingeschreven. Je ontvangt een persoonlijke link, waarmee je evt. je aanmelding kunt aanpassen.

Je aanmelding is pas compleet als de betaling is voldaan. Zorg er daarom voor dat je je bankpas of creditcard en eventueel digipas bij de hand hebt als je je aanmeldt.  

Je ontvangt uiterlijk een week voor aanvang van de precongresworkshops uitgebreide informatie en het congresmagazine.

Zie ook de algemene voorwaarden evenementen.

Registratie en accreditatie

Op woensdag 11 november beginnen alle precongresworkshops om 11.00 uur. Het programma van donderdag 12 november begint om 10.00 uur en op vrijdag 13 november om 9.00 uur.

Registratie precongresworkshops
Op woensdag 11 november van 10.00 tot 11.00 uur kun je je voor de precongresworkshops registreren in de Friesland Foyer. Vanaf 17.30 uur laat je je uitscannen, ook als je de dagen erna nog aan het congres deelneemt. Voor de precongresworkshops wordt namelijk aparte accreditatie aangevraagd.

Registratie donderdag en vrijdag
Registratie voor beide congresdagen vindt plaats in de Limburgfoyer naast de Brabantzaal. Op donderdag laat je je badge scannen van 8.15 tot 10.00 uur en van vrijdag van 8.00 tot 9.00 uur. Registratie is deze dagen ook in de pauze mogelijk. Je hoeft je op donderdag en vrijdag niet uit te scannen.

 

PE-dossier
Alle accreditatiepunten zijn inmiddels aan je PE-dossier toegevoegd. Heb je vragen? Wacht tot je Bewijs van Deelname via de mail ontvangen hebt voordat je contact opneemt.

Accreditatie
Je ontvangt je badge thuis samen met uitgebreide informatie en het congresmagazine. Neem deze badge mee naar de Koningshof. Bij de registratie wordt je badge gescand. Dit betekent dat je geen presentielijst tekent en dat je deelname rechtstreeks in je persoonlijk dossier wordt vastgelegd. Als je je badge niet laat scannen kan je deelname niet worden vastgelegd! Op basis van je scangegevens ontvang je na afloop van het congres je bewijs van deelname als pdf-bestand per mail. 

Punten
VGCt: 5 punten voor woensdag, 6 punten voor donderdag, 6 punten voor vrijdag. Het najaarscongres telt voor de herregistratie VGCt mee als nascholing.
FGzPt Klinisch (Neuro)psycholoog: Alle precongresworkshops op woensdag 5 punten, 6 punten voor donderdag, 6 punten voor vrijdag.
Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register: 6 punten voor donderdag en 6 punten voor vrijdag voor verpleegkundig specialisten geestelijke gezondheidszorg.
Accreditatiebureau NIP A&O A&G: 4 punten voor donderdag en 4 punten voor vrijdag voor NIP-Arbeid- en Organisatiepsycholoog NIP, NIP-Psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP.
NIP Kinder- en jeugdpsycholoog / NVO O-G: Donderdag is geaccrediteerd voor 6 punten voor K&J/OG herregistratie, 2,5 punten voor K&J/OG opleiding-behandeling, 0,5 punten voor K&J/OG opleiding-diagnostiek. Vrijdag is geaccrediteerd voor 6 punten voor K&J/OG herregistratie, 2,5 punten voor K&J/OG opleiding - behandeling, 0,5 punten voor K&J/OG opleiding - diagnostiek.
NVvP: 5 punten voor woensdag, 6 punten voor donderdag en 6 punten voor vrijdag.
NIP 1e lijnspsychologen: Precongresworkshops op woensdag zijn geaccrediteerd voor 5,5 punten voor ELP herregistratie. Donderdag is geaccrediteerd voor 6 punten voor ELP herregistratie-behandeling en voor 1 punt voor ELP herregistratie-diagnostiek.
NVRG: 3 punten voor donderdag en 3 punten voor vrijdag.

Installeer de app op je iPhone, iPad of iPod

• OPEN VGCTNAJAARSCONGRES.NL MET DE SAFARI BROWSER.
• ONDER ZIE JE EEN KNOP MET EEN ‘+’-TEKEN OF EEN VIERKANT MET EEN PIJLTJE (DIT LIGT AAN DE IOS VERSIE)
• KLIK EN KIES ‘VOEG TOE AAN STARTPAGINA (HOME SCREEN)’.
• ALS JE WILT KUN JE NU DE TITEL BEWERKEN.
• KLIK OP ‘VOEG TOE’ EN HET ICOONTJE WORDT OP JE STARTPAGINA GEPLAATST.

Installeer de app op je Android telefoon of tablet

ER ZIJN VERSCHILLENDE VERSIES, MAAR HET VOLGENDE ZOU MOETEN WERKEN (ANDROID 2.0):
• OPEN DE STANDAARD INTERNET BROWSER (GOOGLE CHROME, IE, FIREFOX OF ANDERE BROWSER NIET GEBRUIKEN!!), OPEN VGCTNAJAARSCONGRES.NL
• OM HET AAN JE FAVORIETEN TOE TE VOEGEN KIES JE HET ‘VLAGGETJE MET STER RECHTSBOVEN EN DAN ‘FAVORIET TOEVOEGEN +’
• GA DAN WEER OP VGCTNAJAARSCONGRES.NL STAAN EN VERVOLGENS NAAR JE MENU
• KLIK OP ‘SNELTOETS OP STARTPAGINA’.
• GA TERUG NAAR JE STARTSCHERM EN DAN ZIE JE HET ICOONTJE VAN HET NAJAARSCONGRES 2015.

Installeer de app op je Windows telefoon of tablet

• GA NAAR VGCTNAJAARSCONGRES.NL MET JE STANDAARD BROWSER (GOOGLE CHROME, IE, FIREFOX OF ANDERE BROWSER NIET GEBRUIKEN!!).
• KIES ‘MEER’.
• KLIK OP ‘MAAK VAST AAN STARTSCHERM’.
• HET NIEUWE ICOONTJE STAAT NU OP JE STARTSCHERM.

Vervoer, bagage en overnachten

Ter plekke

Lunch en diner
De pauzes tijdens de precongresworkshops zijn in de Friesland Foyer.
De lunch is in Restaurant Binnenhof. 's Avonds van 19.30 - 21.30 is het diner in Restaurant Uithof als je je daarvoor bij inschrijving hebt opgegeven.
Je kunt zelf kiezen of je deelneemt aan het diner op woensdag 11 november. De kosten bedragen € 40,- inclusief 2 drankjes. Na het diner kun je met collega's verder borrelen in de Abdijbar.

Voor de congresdeelnemers die overnachten, vindt het ontbijt plaats op donderdag- en vrijdagochtend van 07.00 - 09.00 uur in het restaurant Binnenhof (bij de hoofdingang van de Koningshof).

Het congres is geheel rookvrij. De pauzes en borrels tijdens de congresdagen zijn in de Kempenhal.

Donderdag van 13.00 - 14.00 uur en vrijdag van 12.00 - 13.00 uur kun je de lunch gebruiken in de Kempenhal.

Het diner is op donderdag van 19.30 - 21.00 uur in de Beneluxhal. Je kunt zelf kiezen of je deelneemt aan het diner. De kosten bedragen € 40,- inclusief 2 drankjes. Op je badgeformulier staat aangegeven of je je hebt opgegeven voor het diner.

Feest en loungen
Aansluitend aan het diner is er een feestavond in de Brabantzaal tot 01.00 uur. In de Baroniezaal en Meierij Foyer kun je loungen.

Consumptiebonnen
Op je badgeformulier zitten 4 consumptiebonnen die je kunt gebruiken tijdens borrels en feest.
Je kunt vanaf het begin van het congres bij de receptie van de Koningshof en op donderdag vanaf 16.30 uur bij een verkooppunt in de Meierij Foyer (naast de Brabantzaal) consumptiebonnen kopen voor € 2,50 er stuk. Deze kun je gebruiken op het feest op donderdag. Niet gebruikte fiches kun je inleveren bij de receptie van de Koningshof. 

Openbaar vervoer
NH Hotel Koningshof in Veldhoven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Op donderdag en vrijdag rijden er gratis pendelbussen. De bus is zonder buskaartje toegankelijk, je moet wel een plek hebben gereserveerd bij je inschrijving voor het congres.
Je kunt ook met het reguliere busvervoer naar het congrescentrum komen.
Bussen 15, 149 en 150 vertreken vanaf het busstation richting de Koningshof in Veldhoven.

Adresgegevens voor eigen vervoer
NH Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven

Rechtstreeks je hotelkamer boeken
Aan het eind van het inschrijfformulier volgt een link naar het boekingsformulier voor de hotelkamers. Het hotel boek en betaal je rechtstreeks bij de Koningshof. Als je een tweepersoonskamer boekt, moet je zelf een kamergenoot regelen.

Je kunt op woensdag en/of donderdag overnachten in Hotel Koningshof.
Kosten per persoon per nacht inclusief ontbijt:
€ 109,50 voor 1-persoonskamer
€ 128,50 voor 2-persoonskamer

>> boekingsformulier hotelkamer van NH Koningshof

>> stap voor stapuitleg boekingsformulier

Als je een overnachting hebt gereserveerd, kun je woensdag of donderdag vanaf 15.00 uur de kamersleutel afhalen bij de receptie van de Koningshof. Bagage kun je achterlaten in de bagagekluizen.

Bagage
Bagage kun je achterlaten in de bagagekluizen (woensdag) of in de bewaakte garderoberuimte (zaal 1) vlakbij de receptie van de Koningshof.

Volg het najaarscongres Shiny Happy People via twitter en tweet met #vgctnjc!  

Volg het najaarscongres Shiny Happy People via Facebook

Volg het najaarscongres Shiny Happy People via LinkedIn

Blijf op de hoogte!

Meld je via onderstaand formulier aan voor het Najaarscongres 2015 Nieuws.
Je ontvangt congresnieuws tot en met november 2015 op het door jou opgegeven emailadres.
Voor- en Achternaam*:
Organisatie:*
Functie*:
E-mailadres*:
image

* Het is verplicht deze velden in te vullen.