Vragen, ideeën, opmerkingen?

Neem contact op met de VGCt

 

Informatie voor de pers
Wil je meer weten over het congres, aanwezig zijn of een van de sprekers interviewen? Neem contact op met Mariëtte Lammers via 030 236 1561 of communicatie@vgct.nl

Ben je op zoek naar informatie over over cognitieve gedragstherapie in het algemeen of wil je meer weten over CGt bij angst, depressie, verslaving, voor kinderen, volwassenen, groepen en meer? Op vgct.nl vind je meer achtergrondinformatie, brochures en informatie over de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie, de VGCt. Hier staan ook onze persberichten. 

 

Contact

Het VGCt-bureau zorgt voor de praktische organisatie van het najaarscongres. Het bureau is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09.00-17.00 uur, (030) 254 30 54.

Bezoekadres:
Lunettenbaan 57, 3524 GA Utrecht

Postadres:
Postbus 14081, 3508 SC Utrecht

E-mail: 
congres@vgct.nl

Rekeningnummer:
NL71 RABO 0102 4576 46

Heb je een opmerking of vraag, dan kun je ook onderstaand formulier gebruiken. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voornaam:*
Achternaam:*
VGCt-lidnummer:
Type registratie:
Geslacht:
man
vrouw
E-mailadres:*
Telefoon:
Vraag:*
image


 

Wetenschappelijke commissie

commissie NJC 2016

De leden van de wetenschappelijke commissie zijn: Guy Bosmans, Bianca Boyer, Lotte Lemmens, Mirjam Lommen, Joanneke van der Linden, Sandra Mulkens en Jenneke Wiersma (voorzitter).

Data volgend najaarscongres
In 2017 is het najaarscongres op woensdag 8, donderdag 9 en vrijdag 10 november.

Archief
De VGCt organiseert elk jaar een najaarscongres. Vorig jaar was het thema 'Shiny happy people, van onbeheersbare hunkering en zelfverheerlijking tot gezond optimisme en veerkracht'. Ga voor een impressie naar de site waar het volledige programma, foto's en een film over het congres te vinden zijn.

Organisatieteam

organisatie


De congresorganisatie bestaat uit:

Dinie Naezer-Heerschop
projectleider najaarscongres
congres@vgct.nl  / 030 230 37 56

Esther Oomen
coördinator secties en evenementen

Lena ter Haar
medewerker communicatie

Marja van der Meulen
M2Support

Mail je vragen over het congres naar congres@vgct.nl.