Over het congres

De cognitieve gedragstherapie bestaat 50 jaar in Nederland en is springlevend! Dat gaan we vieren met een extra groot en feestelijk najaarscongres. Het congres richt zich in 2016 op iedereen die met CGt te maken heeft.

Na het congres

Heb je ook zo genoten van het springlevende najaarscongres?

Accreditatie
Punten voor je registratie(s) staan in je PE-dossier. Bij de praktische informatie vind je een overzicht van de aangevraagde accreditatie.  

Presentaties
De beschikbare presentaties staan allemaal online. Je kunt ze opzoeken in het hoofdmenu via het programma. Als bij een programmaonderdeel geen presentatie staat, dan heeft de spreker hiervoor geen toestemming gegeven. VGCt-leden kunnen inloggen op vgct.nl en vinden alle presentaties op het kennisnet.  

Foto's van de congresfotograaf
Bekijk de foto's van donderdag en vrijdag.

Foto's van het fotohokje
Ben jij alleen of samen met je collega's het fotohokje ingedoken tijdens het congres? Op de facebookpagina van de VGCt vind je alle foto's.

Impressie van het congres
Bekijk het filmpje voor een impressie van het najaarscongres.

Cadeau voor alle leden
Ter ere van ons 50-jarig bestaan, hebben we cadeaus voor onze leden gemaakt: video's, factstheets en argumenten- en informatiekaarten.

Commissie najaarscongres

commissie NJC 2016

De leden van de wetenschappelijke commissie zijn: Guy Bosmans, Bianca Boyer, Lotte Lemmens, Mirjam Lommen, Joanneke van der Linden, Sandra Mulkens en Jenneke Wiersma (voorzitter).

Data volgend najaarscongres
In 2017 is het najaarscongres op woensdag 8, donderdag 9 en vrijdag 10 november.

Archief
De VGCt organiseert elk jaar een najaarscongres. Vorig jaar was het thema 'Shiny happy people, van onbeheersbare hunkering en zelfverheerlijking tot gezond optimisme en veerkracht'. Ga voor een impressie naar de site waar het volledige programma, foto's en een film over het congres te vinden zijn.