Bereik psychologen, psychotherapeuten en psychiaters

Word partner van het VGCt najaarscongres

Wil je 1000 gedragstherapeuten bereiken met informatie over je product of hen bekend maken met jouw organisatie? Wij bieden je deze unieke mogelijkheid.

Op donderdag 10 en vrijdag 11 november organiseert de VGCt het jaarlijkse najaarscongres. Thema is dit jaar: Springlevend! Dit jaar vieren wij namelijk tijdens het najaarscongres dat onze vereniging al 50 jaar bestaat en laten we congresdeelnemers zien dat cognitieve gedragstherapie in Nederland springlevend is.

Per dag zijn er ongeveer 1000 cognitief gedragstherapeuten aanwezig. Daarmee is het VGCt najaarscongres het grootste psychotherapiecongres van Nederland. Vrijwel alle bezoekers zijn psycholoog, psychotherapeut of psychiater en werkzaam in de (G)Gz, bijvoorbeeld als therapeut, behandelcoördinator of manager. Sommigen zijn daarnaast hoogleraar, supervisor, docent of auteur. Velen hiervan beïnvloeden of beslissen over nascholing, vakliteratuur of aanschaf van software.

>> partnermogelijkheden en prijzen 2016

Jouw voordelen als partner

Maak kennis met onze congresbezoekers

• Profileer je onder ruim 1000 (cognitief gedrags)therapeuten
• Lever een bijdrage aan het grootste psychologen- en psychotherapeutencongres van Nederland
• Bereik een geïnteresseerde doelgroep die nieuwsgierig is naar de nieuwste ontwikkelingen en producten op het gebied van de (Geestelijke) Gezondheidszorg

Bekijk de video van ons najaarscongres 'Shiny Happy People' met mooie beelden van de centrale hal waar ook de stands van onze partners staan.

Bereik je doelgroep zoals jij dat wil

Volop mogelijkheden

Ieder jaar bieden wij onze partners keuze uit de verschillende mogelijkheden. Heb je een ander idee waardoor de congresbezoekers zich jouw organisatie, je product of je diensten blijven herinneren? Laat het ons weten!

Neem contact met op Lena ter Haar via communicatie@vgct.nl of bel 030 230 3752

• Een advertentie in het congresmagazine (oplage 1400 exemplaren) dat iedere deelnemer vooraf thuisgestuurd krijgt, intensief gebruikt en als naslagwerk bewaart 
• Een informatiestand gedurende één of twee dagen;
Advertentie op achterkant Z-card met het programma voor donderdag of vrijdag (zie www.zcard.nl voor een voorbeeld) deze optie is niet meer beschikbaar;
• Een (ludiek) cadeautje aan de congresdeelnemers; 
• Een banner op de hompage;
• Een bijdrage aan de jubileumborrel.